Julius Freutel,

Contact

Louis Nagelmakers
Sales Manager
071-5890837
louis.nagelmakers@vicoma.nl

Louis Nagelmakers, Sales Manager

Aantal jaren ervaring: Sinds april 2018  bij Vicoma, 10 jaar werkervaring binnen de techniek( werktuigbouw, staalbouw en maritiem/offshore) in combinatie met de bemiddeling van de engineer en 20 jaar ervaring in de sales, haar projecten en daaraan verbonden technieken multi-disciplinair.
Specialiteiten: Key-Account management, Consultative Selling en New business
Waar krijg je energie van? 'Ik krijg energie van het leggen van nieuwe contacten. Het openen van gesloten deuren. Samen met het team, realiseren van het project en dit alles in samenwerking  met de klant om zo haar partner te worden voor vele jaren.
Meest trots op? 'Ik ben er trots op het feit dat ik mag werken met vakbekwame engineers c.q. collegae met als gezamenlijke doelstelling Vicoma Nederland nog groter te maken in de markt.  Samen met hen onze dienstverlening optimaliseren zodat wij het onderscheidend vermogen mogen zijn in de markt en haar industrie├źn.
Wat zeggen klanten van je? ' Daar staat een geweldige ….nee gekkigheid. Een enthousiaste, leergierige en serieuze gesprekspartner. Verstaat de klant en haar vraag c.q. probleem en deze kan vertalen naar zijn interne organisatie met als doel haar project naar grote tevredenheid ten uitvoer te brengen.  

Contact

Louis Nagelmakers
Sales Manager
071-5890837
louis.nagelmakers@vicoma.nl

Contact

Peter van Dijk
Sales Management

peter.van.dijk@vicoma.nl

Peter van Dijk, Sales Management

Contact

Peter van Dijk
Sales Management

peter.van.dijk@vicoma.nl