Vicoma verbetert industriële installaties

Vicoma is een onafhankelijk en pragmatisch ingenieursbureau. We helpen de procesindustrie in Nederland en daarbuiten met het oplossen, begeleiden en/of realiseren van integrale (EPCM) ingenieurs- en adviesdiensten, zowel single- als multidisciplinair, om industriële installaties te verbeteren. Hiervoor hebben we engineers voor alle disciplines in eigen huis. Daarmee zijn we de betrouwbare en vooral flexibele partner voor al uw vragen op het gebied van onderhoud, verduurzaming, verbouwing en nieuwbouw. We zien ons advies aan u nooit als een doel op zich. Integendeel, het is voor ons de eerste – en belangrijke – stap om uw achterliggende vraag te realiseren.

Waarin we ons onderscheiden

- Pragmatische hands-on mentaliteit
- Platte organisatie waarbinnen snel wordt geschakeld
- Ons advies is geen doel op zich maar gericht op realisatie, gebaseerd op de context van het bedrijf
- Vicoma denkt mee over het proces op de lange termijn op basis van een integrale benadering

Nieuws

Recordopbrengst voor Roparun 2019

Dit jaar heeft het Vicoma Roparun Team voor de tweede keer deelgenomen aan de Roparun. We kunnen gerust zeggen dat het een daverend succes was. Tijdens de slotavond op 28 juni is bekend gemaakt dat de totale opbrengst van de 28e editie maar liefst 5.626.988,79 euro is. Dit is de hoogste opbrengst in 28 jaar. Ook voor Vicoma is de opbrengst van 18.190,22 euro, 15% hoger dan vorig jaar.

Samenwerking tussen Vicoma en Allseas: nieuw raamcontract is getekend

Bij Vicoma hechten we veel waarde aan de relatie met onze klanten. We zijn daarom blij dat we samen met Allseas een nieuw raamcontract hebben getekend voor de komende vijf jaar.

Alle expertise in één hand voor een betere totaaloplossing

Onlangs is er een artikel verschenen in het magazine Logistiek Vastgoed waarin een aantal van onze specialisten aan het woord komen. Hierin vertellen ze over wat de overname van Archicom betekent voor de dienstverlening van Vicoma.

Vicoma is sponsor geworden van het Vattenfall Solar Team

Vol trots kunnen wij melden dat wij sponsor zijn geworden van het Vattenfall Solar Team! Met tien wereldtitels op zak is het Vattenfall Solar Team (voormalig Nuon Solar Team) het meest succesvolle zonnerace team ter wereld. Foto: Hans-Peter van Velthoven

Sponsors Vicoma Roparun Team #12

Het bedrag dat wij met ons team ophalen komt volledig ten goede van de Roparun. Zij zetten het geld in om ondersteunende zorg te bieden voor mensen met kanker. Het Vicoma Roparun Team bedankt de sponsoren voor hun bijdrage! Lyreco Benelux, Taxi Bakker, Jong Bewind en Tapperuse.

Archicom is een onderdeel van Vicoma

Sinds april 2018 hebben we bij Vicoma expertise in huis op het gebied van Architectuur & Bouwkunde. Deze expertise bieden we aan onder de merknaam Archicom.

Onze engineers ontmoeten jongeren tijdens Techport Career Day

​Sinds 2013 heeft Vicoma een samenwerkingsverband met Jet-Net. Een Jongeren- en Technologienetwerk waarbij leerlingen in contact komen met het bedrijfsleven.

Vicoma zet zich in 2019 weer in voor de Roparun

Volgend jaar gaan we voor de tweede keer deelnemen aan de Roparun.

'n Tesla voor Ontwikkelcentrum Myosotis

Op dinsdag 19 juni heeft Vicoma Engineering samen met Stichting DaDa een supersnelle Tesla afgeleverd bij Ontwikkelcentrum Myosotis.

Vicoma rondt overname Advin af

Rotterdam, 1 mei 2018 - Ingenieursbureau Vicoma Engineering heeft de acquisitie van een deel van Dura Vermeer-dochter Advin afgerond.

Zet jij de lijnen uit voor onze
klanten?

6 Vestigingen
300 Medewerkers
2000 Projecten/jaar
20 Werkterreinen