Kom werken waar het elke dag gebeurt

Er gebeurt veel in de wereld waarin Vicoma actief is. Nieuwe ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Bovendien opereren we voor uiteenlopende opdrachtgevers, in een veelheid aan markten. Reden genoeg om eens te denken aan een nieuwe toekomst bij Vicoma.

Als middelgroot ingenieursbureau hebben we je veel te bieden. Een aantrekkelijk toekomstperspectief bijvoorbeeld. Bij Vicoma hanteren we een heldere carrièreformule. Die brengt je in een aantal stappen van tekenaar naar - als daar je ambities en capaciteiten liggen - afdelingshoofd. Naarmate je al meer ervaring hebt, stroom je uiteraard hoger in. Onderweg krijg je veel begeleiding, van opleidingen tot interne coaching.

Je kunt ook je horizon verbreden. We zijn actief in veel vakgebieden en zijn ook regelmatig multidisciplinair aan de slag. Afwisseling is gegarandeerd.

De werksfeer is stimulerend. Vicoma zul je leren kennen als een informeel bedrijf, met korte lijnen tussen afdelingen en een goed sociaal klimaat. Medewerkers zijn vaak opvallend lang in dienst, de betrokkenheid bij het bedrijf is opvallend hoog. Ook de communicatie tussen management en medewerkers is goed gestructureerd.

En: Vicoma is een solide bedrijf. We bestaan al sinds 1962 en hebben een goede reputatie in onze markten. Een stabiel fundament voor de toekomst!

Word engineer van je eigen carrière

Binnen een ambitieus bedrijf als Vicoma doen zich regelmatig nieuwe vacatures voor. Wil je weten welke actuele vacatures er zijn? Klik dan hier. En vind je geen vacature die aansluit bij je eigen ambities en ervaring? Dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Op basis van je CV bekijken we dan of het zinvol is je gegevens enige tijd in portefeuille te houden totdat zich een geschikte vacature voordoet. We vragen van je dat je een mbo-, een hbo-of een TU-opleiding hebt afgerond in een voor Vicoma relevant vakgebied. Ervaring is een pre, maar is niet per se noodzakelijk.

Wie zoeken we?

Bij Vicoma zoeken collega's met hart voor de zaak. Die initiatief nemen, nieuwsgierig zijn en kennis willen delen - met collega's en met klanten. Je bent iemand die altijd het klantbelang voorop stelt. Goed in je vak, maar altijd toegankelijk en communicatief. Als medewerker sta je ook veelvuldig in contact met klanten.

Wat stellen we daar tegenover?

Vicoma hanteert eigen arbeidsvoorwaarden die zonder meer marktconform zijn. Ook is er een goede regeling voor studiekosten.

Vragen over vacatures?

Neem contact op met

Imke van der Geest
HR manager
010-4160011
hr@vicoma.nl

'Ik vind, dat Vicoma veel mogelijkheden biedt'

Rutger van de Berg, 18 jaar, Vicoma Zoeterwoude

'Het leuke aan mijn werk, vind ik de dynamiek'

David Baijens, 34 jaar, Vicoma Sint-Oedenrode

'Ik ga ervan uit, dat ik nog kan groeien richting senior engineer of hoger'

Roy Kuijer, 28 jaar, Vicoma Groningen

'Ik vind het fijn werken bij Vicoma. Ik heb het naar mijn zin'

Rajsnie Soemeer, 30 jaar, Vicoma Zoeterwoude

'Ik werk volledig zelfstandig aan de constructies, die ik ook zelf bepaal en die ook 1-op-1 worden overgenomen'

Benno Berendsen, 46 jaar, Vicoma Arnhem

'Het is leuk om hier te werken. Geen dag is hetzelfde'

Marjolein Boots, 29 jaar, Vicoma Velsen

'Onze klanten komen naar Vicoma vanwege de persoonlijke aandacht en de flexibiliteit die we bieden'

Sjaak de Koning, 54 jaar, Vicoma Rotterdam

6 Vestigingen
300 Medewerkers
2000 Projecten/jaar
20 Werkterreinen