Benno Berendsen

"Het project in Manchester loopt vanaf eind vorig jaar. In het kort gezegd is het een nieuwe plant met een nieuw ontwerp. Het is de eerste plant, die op die manier wordt gebouwd om huisvuil om te zetten in biogas. Vicoma doet de volledige engineering voor de machinebouw, werktuigbouw, piping en het civiel staal gedeelte. Verdeeld over de vestigingen Sint Oedenrode, Arnhem, Groningen en Velsen.

De complete plant is ingevoerd in Inventor software. Elke discipline werkt vanuit dat model zijn eigen onderdelen uit. Ik werk volledig zelfstandig aan de constructies, die ik ook zelf bepaal en ook 1-op-1 worden overgenomen.

Tot een goed project te komen is communicatie met je opdrachtgever ontzettend belangrijk. Je moet goed weten wat de opdrachtgever wil en je moet hem goed informeren over wat Vicoma doet.

Het leukste aan mijn werk vind ik de omgang met mijn collega’s. Dat het goed verloopt en dat ik mijn werk op een goede manier kan uitvoeren. Op mijn eigen manier, zoals ik denk dat het moet gebeuren".

Vragen over vacatures?

Neem contact op met

Imke van der Geest
HR Manager
010 - 416 00 11
hr@vicoma.nl