David Baijens

"Onze afdeling Civiel bestaat momenteel uit vier personen, waarvan ik dit op moment ik het aanspreekpunt ben voor klanten en daardoor binnen de afdeling ook de projecten uitzet. De komende jaren willen we uitbreiden, updaten en stabieler worden. Een gebouw of een onderdeel is ondergeschikt aan de productielijn, omdat onze klant van zijn geld verdient met het maken en verkopen van het product. Uiteindelijk heb je door de extra veiligheid- en energiezuinigheid die de overheid vraagt wel een breder scala aan werkzaamheden.

Ikzelf kom tijdens de uitvoering van de projecten geregeld bij de klant. Dat doen we eigenlijk allemaal hier. Als je een project doet, ga je een keer van te voren kijken hoe het er uit ziet. Waarmee krijg je te maken, hoe zijn ze het aan het bouwen, hoe is het in de uitvoering geworden en eventueel met foto’s documenteren. Dan heb je meteen een naslagwerk om te kijken hoe je het de vorige keer hebt gedaan en hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Want je leert van elk project weer iets moois

Het leuke aan mijn werk, vind ik de dynamiek. Op het ene moment ben je aan het werk voor klant A en daarna bij klant B. Voor iedereen doe je weer wat anders. De hoeveelheid contacten met klanten, collega’s en externen vind ik het mooie van wat wij hier bij Vicoma doen".

Vragen over vacatures?

Neem contact op met

Imke van der Geest
HR Manager
010 - 416 00 11
hr@vicoma.nl