Roy Kuijer

"Ik wist al heel vroeg, dat ik in de techniek zou gaan. Al vanaf de basis school, stond dat wel vast. Welke kant het zou worden, is pas later duidelijk geworden. Rond mijn VMBO opleiding vond ik het tekenen heel leuk. Ik ben wel echt een man van de praktijk, maar het tekenwerk trok me ook erg aan

Ik vind het mooi om op een bepaalde manier dingen te bedenken. En dat je dan uiteindelijk bij de klant weer ziet, dat het ook allemaal zo is uitgevoerd. Of je helpt een klant, die jou belt met een probleem. Hoe gaan we dat aanpakken, hoe kom je in een korte tijd met een oplossing komt en hoe maak je die klant tevreden.

Ik voel zeker, dat ik nog niet klaar ben bij Vicoma. Ik hoop snel weer een stap te kunnen in mijn loopbaan. Ik ga ervan uit, dat ik hier nog wel kan groeien richting senior engineer of zelfs hoger. Zodra ik vrij ben dan trek ik mijn motor pak aan, gaat de helm op en ben ik vrij. Dan kan je de volgende dag weer van fris van start Dan heb je weer opnieuw energie vergaard voor die dag".

Vragen over vacatures?

Neem contact op met

Imke van der Geest
HR Manager
010 - 416 00 11
hr@vicoma.nl