Sjaak de Koning

"De mooiste projecten, vind ik de projecten met een vraagstelling waarbij de klant al een eigen idee heeft. Dan gaan we dat idee eerst uitwerken en maken we daarvan een basic engineering. We spreken daar de mogelijkheden van met de klant door. Op het moment, dat we samen de beste oplossing hebben gevonden, beginnen we aan de detail engineering. Daarna gaan we het daadwerkelijk realiseren en heb je het project van A tot Z doorlopen. Van idee tot realisatie

Wij kunnen heel flexibel zijn, omdat we de klant door en door kennen. We stellen het belang van het project altijd voorop ten opzichte van het eigen belang. Natuurlijk moeten we ons committeren aan de opleverdata en aan de eisen, die de klant stelt Daarbij heb je alle mogelijkheid dat zelf in te vullen.

Onze klanten komen naar Vicoma vanwege de persoonlijk aandacht die ze krijgen en de flexibiliteit die we bieden. Wij zijn niet de organisatie, die voor het snelle project gaan. Wij zijn een organisatie die kiest voor een langdurige relatie met de klant, zodat we een blijvende toegevoegde waarde kunnen bieden".

Vragen over vacatures?

Neem contact op met

Imke van der Geest
HR Manager
010 - 416 00 11
hr@vicoma.nl