Geïnteresseerd in een kijkje in de keuken?

Bij Vicoma zijn we altijd enthousiast om jonge talenten op mbo- en hbo-niveau een kijkje in de keuken te geven. Je gaat voor enkele maanden aan de slag in een aantrekkelijke omgeving. Hier krijg je alle ruimte om je horizon te verbreden en om te zien waar theorie en praktijk elkaar ontmoeten. Als stagiair draai je – afhankelijk van je niveau – meteen al volop mee. Natuurlijk krijg je optimale begeleiding.

Openstaande stage- en afstudeeropdrachten

Op zoek naar een uitdagende en leerzame stage- of afstudeerplek? Deze kan je vinden bij onze Junior Vacatures.

De ervaring van Carlos

Onlangs heeft Carlos Spagnol zijn afstudeerstage bij Vicoma (Hoogvliet) succesvol afgerond en heeft hij het felbegeerde papiertje in ontvangst genomen. Carlos was een duaal student Werktuigbouwkunde. Voor hem de ideale combinatie, omdat hij op deze manier een opleiding kon volgen en tegelijkertijd werkervaring kon opdoen. Hij heeft zijn eerdere stages met succes bij ons afgerond en dus was het voor hem een makkelijke keuze. De afstudeerstage zou hij ook bij Vicoma gaan doen. “Bij Vicoma krijg je steun van je begeleiders en andere collega’s en ze helpen je graag. Ook zijn er veel mogelijkheden bij Vicoma en ze zijn heel erg flexibel” zegt Carlos.

De afstudeeropdracht heeft hij uitgevoerd op de Piping afdeling. De opdracht was gericht op het maken van stressberekeningen. De kans om ervaring op te doen op dit vlak, “want op school geven ze geen vak Piping” geeft Carlos aan. Het hoogtepunt was voor Carlos het moment dat hij zijn diploma mocht ophalen. Blij verrast was hij dat niet alleen zijn afstudeerbegeleider, maar ook de teamleider en het afdelingshoofd aanwezig waren om getuige te zijn van dit mooie moment.

Hij is trots dat hij nu officieel een engineer is en dat geldt ook voor Vicoma. Na zijn afstuderen is hij bij ons in dienst gekomen. Carlos ervaart Vicoma als een fijne plek, “er is niet een hele hierarchische structuur. Je kan gewoon binnenlopen om een vraag te stellen. Het is heel laagdrempelig. De fijne sfeer is één van de redenen waarom ik bij Vicoma ben gebleven”.

Wil jij ook jouw afstudeerstage volgen bij Vicoma en misschien net als Carlos je carrière bij ons beginnen? Kijk tussen de vacatures of we een afstudeeropdracht hebben die jou aanspreekt. Niks gevonden, maar wil je toch graag je afstudeerstage bij Vicoma lopen? Neem gerust contact met ons op!


Vragen over vacatures?

Neem contact op met

Imke van der Geest
HR manager
010-4160011
hr@vicoma.nl

6 Vestigingen
300 Medewerkers
2000 Projecten/jaar
20 Werkterreinen