Bedrijfsnoodplantekeningen voor meer dan 1200 locaties

Opdrachtgever: Gasunie

Projectomschrijving: Checken van bedrijfsnoodplantekeningen van alle Meet- en Regelstations, Reduceerstations, Exportstations en Gasontvangststations van Gasunie in Nederland en waar nodig deze tekeningen aanpassen. Gasunie is een betrouwbaar transporteur van aardgas in Nederland. Voor de Gasunie is het van belang dat de diverse locaties beschikken over de actuele detailtekeningen met betrekking tot de situatie ter plekke (het bedrijfsnoodplan). De opdracht bestond uit 5 delen, te weten:

Het voorwerk om bedrijfsnoodplantekeningen te maken volgens NEN1414 en NEN 3011 Het vervaardigen/aanpassen van bedrijfsnoodplantekeningen van de betreffende locatie Het bezoeken van alle locaties (± 1250) om aanvullende/ontbrekende gegevens op te nemen (foto's, controlelijst en inmeten) Het verwerken van de gegevens Opleveren van de bedrijfsnoodplannen (AutoCAD-tekeningen, foto's)

Bij de diverse brandweerkorpsen kunnen binnenkort de tekeningen digitaal worden ingevoerd, waardoor men in de brandweerwagen tijdig kan zien wat er zich op de locatie bevindt. Snelheid is hier van belang. Gasunie heeft binnenkort een actuele en goede tekeningenset van al hun installaties.

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met

Wim Vitters
Manager Electrical & Instrumentation
050-3120499
wim.vitters@vicoma.nl