Vicoma levert supervisie voor onderhoud en aanpassing plant in Marokko

Het welslagen van een project komt vooral aan op de details in de uitvoering. Niet voor niets deed Sulzer daarom een beroep op Vicoma voor de supervisie bij een groot onderhoudsproject in Marokko. Met één van onze projectleiders aan het hoofd is de industriële productieplant weer “up and running”.

Sulzer is een Zwitsers concern, onder andere gespecialiseerd in onderhoud van industriële installaties wereldwijd. Een van die projecten speelde in Marokko. Voor een grote fabriek met zes stoomturbines stond groot onderhoud aan een van die turbines gepland. Tegelijkertijd moesten diverse modificaties worden doorgevoerd: een nieuw besturings- en controlesysteem inclusief actuatoren, nieuwe warmte- en geluidsisolatie, vervangen oliepompen en nieuw turning gear system. Kon Vicoma bijspringen met een projectleider om het traject met Nederlandse en lokale (onder)aannemers te stroomlijnen?

Ja, dat kon. En met succes, want de fabriek draait inmiddels weer. Vicoma levert regelmatig projectleiders-diensten. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Onze specialisten op dit gebied hebben een brede scope: van de complete verhuizing van een technische installatie naar een andere fabriekslocatie tot en met een project om de veiligheid bij productielijnen te vergroten.

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met

Ralph van Eersel
Project Engineer
026 - 495 90 23
ralph.van.eersel@vicoma.nl