Recordopbrengst voor Roparun 2019

Dit jaar heeft het Vicoma Roparun Team voor de tweede keer deelgenomen aan de Roparun. We kunnen gerust zeggen dat het een daverend succes was. Tijdens de slotavond op 28 juni is bekend gemaakt dat de totale opbrengst van de 28e editie maar liefst 5.626.988,79 euro is. Dit is de hoogste opbrengst in 28 jaar. Ook voor Vicoma is de opbrengst van 18.190,22 euro, 15% hoger dan vorig jaar.

Meer lezen

Samenwerking tussen Vicoma en Allseas: nieuw raamcontract is getekend

Bij Vicoma hechten we veel waarde aan de relatie met onze klanten. We zijn daarom blij dat we samen met Allseas een nieuw raamcontract hebben getekend voor de komende vijf jaar.

Meer lezen

Alle expertise in één hand voor een betere totaaloplossing

Onlangs is er een artikel verschenen in het magazine Logistiek Vastgoed waarin een aantal van onze specialisten aan het woord komen. Hierin vertellen ze over wat de overname van Archicom betekent voor de dienstverlening van Vicoma.

Meer lezen

Vicoma is sponsor geworden van het Vattenfall Solar Team

Vol trots kunnen wij melden dat wij sponsor zijn geworden van het Vattenfall Solar Team! Met tien wereldtitels op zak is het Vattenfall Solar Team (voormalig Nuon Solar Team) het meest succesvolle zonnerace team ter wereld. Foto: Hans-Peter van Velthoven

Meer lezen

Sponsors Vicoma Roparun Team #12

Het bedrag dat wij met ons team ophalen komt volledig ten goede van de Roparun. Zij zetten het geld in om ondersteunende zorg te bieden voor mensen met kanker. Het Vicoma Roparun Team bedankt de sponsoren voor hun bijdrage! Lyreco Benelux, Taxi Bakker, Jong Bewind en Tapperuse.

Meer lezen

Archicom is een onderdeel van Vicoma

Sinds april 2018 hebben we bij Vicoma expertise in huis op het gebied van Architectuur & Bouwkunde. Deze expertise bieden we aan onder de merknaam Archicom.

Meer lezen