Alle expertise in één hand voor een betere totaaloplossing

Onlangs is er een artikel verschenen in het magazine Logistiek Vastgoed waarin een aantal van onze specialisten aan het woord komen. Hierin vertellen ze over wat de overname van Archicom betekent voor de dienstverlening van Vicoma.

Meer lezen

Vicoma sponsor Vattenfall Solar Team

Vol trots kunnen wij melden dat wij sponsor zijn geworden van het Vattenfall Solar Team! Met tien wereldtitels op zak is het Vattenfall Solar Team (voormalig Nuon Solar Team) het meest succesvolle zonnerace team ter wereld. Foto: Hans-Peter van Velthoven

Meer lezen

Sponsors Vicoma Roparun Team #12

Het bedrag dat wij met ons team ophalen komt volledig ten goede van de Roparun. Zij zetten het geld in om ondersteunende zorg te bieden voor mensen met kanker. Het Vicoma Roparun Team bedankt de sponsoren voor hun bijdrage! Lyreco Benelux, Taxi Bakker, Jong Bewind en Tapperuse.

Meer lezen

Archicom is een onderdeel van Vicoma

Sinds april 2018 hebben we bij Vicoma expertise in huis op het gebied van Architectuur & Bouwkunde. Deze expertise bieden we aan onder de merknaam Archicom.

Meer lezen

Onze engineers ontmoeten jongeren tijdens Techport Career Day

​Sinds 2013 heeft Vicoma een samenwerkingsverband met Jet-Net. Een Jongeren- en Technologienetwerk waarbij leerlingen in contact komen met het bedrijfsleven.

Meer lezen

Vicoma zet zich in 2019 weer in voor de Roparun

Volgend jaar gaan we voor de tweede keer deelnemen aan de Roparun.

Meer lezen