Matchmaking event Generation-E

Save the date: 10 oktober Matchmaking event
Kom speeddaten!
Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober organiseert Generation-E voor de tweede keer een matchmaking event. Tijdens verschillende speeddaterondes maken ondernemers kennis met elkaar en met de founders en partners van het programma.

Als startende ondernemer heb je een lange adem nodig. Om financiering bij elkaar te krijgen, je bedrijf te ontwikkelen, prototypes te maken en producten te vermarkten. Elke dag een nieuwe uitdaging. Het netwerk van Generation-E helpt je verder. De founders en kennispartners achter Generation-E ontmoeten graag de baanbrekers in de duurzame energie! Kom speeddaten en ontdek wat onze community kan betekenen om jouw onderneming verder te helpen.

Relevante contacten
 De speeddates vinden plaats op 10 oktober op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. In vijf rondes maak je kennis met partijen die jouw onderneming helpen op en uit te bouwen. We koppelen je daarbij aan partners die voor jouw situatie relevant en interessant zijn. Tijdens de informele borrel heb je bovendien volop tijd om ook met andere partners te sparren of uitgebreidere gesprekken te voeren.

Programma
 15:45 – 16:00 uur Inloop
 16:00 – 16:10 uur Welkom
 16:10 – 16:40 uur Terugblik op 1 jaar Generation-E: wat is er bereikt?
 16:40 – 18:00 uur Speeddates
 18:00 – 19:00 uur Borrel

Doe mee!
 Datum: 10 oktober 2017
 Tijdstip: 15.45 – 19.00 uur
 Locatie: IPKW, restaurant De Waard – Westervoortsedijk 73, Arnhem

Ben je enthousiast en wil je graag jouw ambities en uitdagingen delen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen aan Lennard Nellestein via lennard@generation-e.nl.