Samenwerking tussen Continu en Vicoma

Op donderdag 11 april is het partnership tussen Vicoma en Continu van start gegaan met het kick-off evenement: “Partnership geeft toverkracht.” Beide bedrijven verwachten hiermee een intensief partnership aan te gaan voor de komende periode die op regionaal niveau zijn uitwerking moet gaan krijgen om de personele behoefte op niveau te krijgen. De kick-off middag werd georganiseerd in attractiepark Toverland te Sevenum.


Directeuren Marc Steigenga van Vicoma en Jan-Willem Peters van Continu spraken tijdens een intropresentatie hun ambities uit en de verwachtingen voor de samenwerking. Na een officiële handdruk van de directeuren, kregen de medewerkers van beide bedrijven de kans om elkaar beter te leren kennen tijdens een interactieve teambuildingactiviteit. Om vervolgens na een korte break deel te nemen aan een technische rondleiding van de houten achtbaan ‘Troy’. Al met al een geslaagde dag en een goede start van deze samenwerking.

Vicoma is een multidisciplinair ingenieursbureau gevestigd in verschillende regio’s in heel Nederland. Met 300 ervaren werknemers in dienst hebben zij dan ook veel specialistische kennis in huis. De projecten van Vicoma vinden zowel in Nederland als in het buitenland plaats.

Continu speelt een toonaangevende rol in werving & selectie en detachering voor de bouwsector en de industrie. Continu heeft acht vestigingen in Nederland met het hoofdkantoor in Eindhoven.