Sponsors Vicoma Roparun Team #12

Het bedrag dat wij met ons team ophalen komt volledig ten goede van de Roparun. Zij zetten het geld in om ondersteunende zorg te bieden voor mensen met kanker. Als team is het mogelijk om je in te zetten voor een specifiek doel. Dit jaar willen wij ons inzetten voor koppelbeden.

Een koppelbed is een bed dat stevig naast het bed van iemand die ziek is neergezet kan worden. Hierdoor is het mogelijk om in de laatste fase van iemands leven nog even tegen elkaar aan te kruipen en in elkaars armen liggen. Zoiets simpels, maar ook ongelooflijk waardevol.

Wil jij ons team supporten, zodat we de aanschaf van koppelbedden kunnen realiseren? Dit kan door een donatie te doen aan team #12 via de Roparun website: https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/?team_id=655. Als bedrijf ons team steunen? Neem dan contact met ons op via roparun@vicoma.nl.

Het Vicoma Roparun Team bedankt de sponsoren voor hun bijdrage!
Tapperuse, SAA Verzekeringen, Multimediair, De Haven B.V., Pylades, The Competence Company, KWPS, Source, Vestius Advocaten, Sushi Zhu, Voscon, Zwennis Containers, Bureau van Slagmaat, Lyreco Benelux, Taxi Bakker