Inspecties van elektrische installaties

Van elektrische installaties wordt verwacht dat die in goede conditie verkeren. Maar ondanks regulier onderhoud wijst de praktijk weleens anders uit. Vicoma is thuis in de inspecties van uiteenlopende elektrische installaties, proactief en periodiek. Dat geeft u de zekerheid van een installatie die veilig voor uw mensen en betrouwbaar voor uw continuïteit is.

Inspecteurs van Vicoma voeren die controles onafhankelijk uit. We hebben gen relatie met installateurs, zodat u van een eerlijk advies op aan kunt. Elke inspecteur van Vicoma is een ervaren specialist. Gedreven en deskundig. Dat is voor u de basis voor een advies dat zekerheid geeft. 

Waarom periodieke inspecties?

Periodieke inspectie leidt tot lagere onderhoudslasten en een hogere voorspelbaarheid van storingen die in uw technische installaties kunnen optreden. Hierdoor bent u op tijd in de gelegenheid om op het juiste moment preventief onderhoud te plegen. Een inspectie door onze inspecteurs draagt daarmee bij aan een betrouwbare, bedrijfszekere en bovenal een veilige installatie.

Vragen over dit onderwerp?

Neem contact op met

Wim Vitters
Manager Electrical & Instrumentation
050-3120499
wim.vitters@vicoma.nl

Neem contact op met een kantoor uit uw regio.

Betrouwbare inspecties met thermografie

Opdrachtgever: Waterschap Noorderzijlvest Projectomschrijving: Thermografie biedt optimale mogelijkheden voor betrouwbare inspecties Voor het Waterschap Noorderzijlvest heeft Vicoma 26 rioolgemalen en 3 rioolwaterzuiveringsinstallaties…